Hirdetések

Softpex Kft. Softpex Kft Számítógép javítás, weboldal készítés.

Kereskedő mestervizsgára felkészítés egyéni tanulással

Egyénileg felkészítjük a kereskedő mestervizsgára. Legkevesebb időt veszti a munkából! Bizonyára hallotta, tanulók miatt kell a mestervégzettség.

 

A KISOSZ szervezetével, valamint a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködve három csoportban összesen 20 főt készített fel kereskedő mestervizsgára, akik át is vehették mester oklevelüket. 

Értesüléseink szerint vállalkozások változatlanul érdeklődnek a kereskedő mestervizsga iránt. Mivel a támogatott képzési lehetőségre nincs további keret, ajánlatunk a következő: A felhalmozott tudásunkat, a kidolgozott anyagokat, tételeket, témákat, írásbeli dolgozatokat, mintafeladatokat eljuttatjuk, interneten keresztül konzultációs lehetőséget biztosítunk, egyénileg felkészítjük a kereskedő mestervizsgára. A vizsgáztatás természetesen a kamara feladata marad. A mestervizsga vagy összevontan egy helyszínen, vagy a jelentkező lakhelyéhez legközelebbi helyszínen kerül megszervezésre.

A kamara mestervizsga szabályzata lehetőséget ad arra, felkészítő tanfolyamon való részvétel nélkül is jelentkezhet a jelölt mestervizsgára.  Az egyéni felkészítést a kamara által kiadott kereskedő mester program és vizsgakérdések alapján végezzük.

Amennyiben egyetért azzal, hogy a kereskedelemnek legalább akkora szüksége van mester fokozattal rendelkező szakemberekre, mint a többi ágazatnak, éljen felkínált lehetőségünkkel:

·       *  felnőttképzési szerződést kötünk,

·       *  valamennyi anyagot eljuttatjuk a megadott címre,

·       *  mintafeladatokat küldünk, konzultációs lehetőséget biztosítunk e-mail, Skype segítségével.

Programunkban való részvétel 120.000 Ft + ÁFA (vizsgadíjat nem tartalmaz!)

A legkevesebb idő esik ki munkaidejéből, mégis mesterfokozatot szerezhet.

Várjuk megtisztelő érdeklődését telefonon, e-mailban vagy a Studyum Kft honlapján vagy a www.kisosz.net honlapon keresztül.

Jelentkezés