Hirdetések

Softpex Kft. Softpex Kft Számítógép javítás, weboldal készítés.

Pénztárgépkezelő -Ajánljuk a kereskedőkön kívül minden online pénztárgépet üzemeltetőnek és munkatársainak!

Pénztárgép kezelői ismeretek

Veszprémben, Ajkán és Pápán indul.

Akiknek kötelező vagy kötelező lesz

 

A Club Tihanyban a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a KISOSZ által szervezett 2016. május 10-én tartott szezonfelkészítő fórumon az online pénztárgépet eddig használók és a 2016. szeptember végétől kötelezettek átfogó eligazítást kaptak. Mindenkinek szíves figyelmébe ajánljuk az előadás anyagát:
Az idegenforgalmi szezon aktuális adózási kérdéseiről

Online pénztárgép használatára kötelezettek körének változása 2016. 09. 30.-tól esedékes. Pontos körét a jogszabály és a tájékoztató tartalmazza.
Vállalkozói igényre a frissen felvett munkába álló állandó, szezonos vagy kisegítő munkaerőt fél napos pénztárgépkezelői kurzusra hívjuk.

Pénztárgépkezelői kurzus tudnivalói:
 Az elméleti és gyakorlati órák helyszíne: 8200 Veszprém, Szeglethy utca 7. KISOSZ Székház II. emelet
 A képzés óraterve: 6 óra

Időpontja: szerdai napokon
9,00-12,00 A pénztáros adminisztratív feladatai: Pénztáros (vállalkozó, vagy alkalmazott is lehet) stornó, pénztárzárás, nyitás, váltópénz, adminisztrációs kötelezettségek stb. Pénztárgép típusok –előnyök, hátrányok.
12,00 –től Gyakorlás, Konzultáció
Természetesen vizsga nincs! A kurzusról tanúsítványt adunk.
 Részvételi díj: 15.000 Ft.
 A gyakorlati oktatást a DATECS DP-25EU, Európa egyik vezető pénztárgépgyártója támogatja. A gyakorlathoz ezt a pénztárgéptípust is biztosítjuk.
Jelentkezés a 88-425-462 telefonszámon, ezen a honlapon vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a www.kisosz.net oktatás/pénztárgép oldalon is lehet.

 

Jelentkezés